Ortaya Karışık

#konuşamıyoruz

derken, yeteneğimizin olmaması değil konuşmaya zamanımızın kalmaması problem. Zamanımız nasıl kalsın ki, sabahları nasıl kalkamıyoruz onun tweeti (gözlemlerime göre en çok takipçi kazandıran ve/veya çeken tweet çeşididir), öğlene kadar nasıl sıkıntılıyız onun whatsapp durum güncellemesi (en az iki kişi merak edip sorar, mesaj atar), akşam trafiğine nasıl kalacağız onun tweeti (çok çekici değildir), akşam bir akrabaya veya arkadaşa nasıl laf sokacağız onun whatsapp güncellemesi (cümlede gizli özne vardır, alınabilecek insanlar beynini yaksın diye), İstiklal marşı, kapanış ?

İnsanlarla bir araya geldiğimizde de birbirimizin yüzüne bakmayıp, ‘timeline’nı baştan dibe inceliyoruz, kim nerede yer bildiriminde bulundu ne yapıyor diye. Zaten konuşsak zaman kaybı ?

Hayat zor, twitter 140 harflik müsade veriyor zaten, birde o sıkıntımızı iletiye sığdırmaya çalışıyoruz. İçimiz daralıyor yapma bunu bize twitter ?

Twitter yine iyi, orada akraba çok değil, geribildirimlerden dolayı da sıkıntı yaşamıyoruz. Facebook’u düşünün birde herkes orada, birşey yazsan sonra birde bunun düzeltmeleri var millet yanlış anlamasın ve/veya kızmasın diye ?

Görüldüğü üzere konuşmak için uygun zaman pek yok..

İzninizle instagrama bir özçekim koyup, altına da özlü bir söz ekleyip geliyorum, bugün neyi eksik yaptım diyordum bende ?

#facebook #twitter #instagram #konuşamıyoruz #tbt #yazgelsin #ne #kadar #hashtag #o #kadar #kofte #yusuf #bu #hashtaglerin #hepsini #okuyacak #mi #cok #tatliyiz

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com